Najnovija Ubisoftova igra i očekivani nastavak Assassin’s Creed Valhalla na tržište izlazi za mjesec i pol dana, a danas nam je stigao novi story trailer koji nas upoznaje s bratom protagonista Eivora, ali i sinovima slavnog i legendarnog Ragnara Lothbroka.

Podsjećamo, Valhalla će nas smjestiti u doba vikinških osvajanja, a igrat ćemo kao viking Eivor, ratnik rastrgan između dužnosti prema bratu Sigurdu i osobne misije i potrage za slavom. Put će ga odvesti u Norvešku, što zbog ratova, što zbog potrage za resursima, a sa svojim vikinškim klanom zaputit će se i u Englesku.

Novi trailer napokon nam pokazuje i nešto više o prvom originalnom bratstvu asasina, poznatom kao The Hidden Ones, a možemo vidjeti i slavne te povijesno poznate i značajne sinove Ragnara Lothbroka. Što još možemo vidjeti, od saksonskih kraljeva do stanovite misteriozne prijetnje sudbini Engleske, saznajte u novome traileru.

Assassin’s Creed Valhalla izlazi 10. studenog ove godine za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S.