Ubisoft je krajem prošlog tjedna izbacio novi trailer za Assassin’s Creed Valhallu koji je ustvari onaj prvi trailer koji smo ikada vidjeli samo što je ovdje u glavnoj ulozi ženski Eivor

Osim što smo bolje vidjeli koliko je Eivor zaista kul te moćna i sposobna ratnica, ovaj trailer naziva Official Soundtrack Cinematic Trailer prvenstveno je tu da nas podsjeti kako je Ubisoft pustio dio soundtracka Valhalle u bespuća interneta putem Spotifyja i iTunesa. 

The Ravens Saga je ime ovog EP-a čiju glazbu potpisuju Jesper Kyd, Sarah Schachner te Einar Selvik. Dakle, skladatelj i skladateljica koji su se već dobrano dokazali u serijalu i tip koji radi glazbu za seriju Vikinzi. Ne možemo reć da nam ova playlista teško pada na uši. 

“Htjeli smo da atmosfera glavne teme iste sekunde odvede slušatelja u neko drugo mjesto i vrijeme puno misterija i neizvjenosti. Koristili smo nordijske instrumene no na moderan načina. Glavna tema predstavlja Eivorino putovanje ali i nadu Vikinga za boljim životom.”, rekla je Sarah Schachner. “Htjeli smo evocirati Eivorino putovanje, što ju motivira te kakvu vezu imaju sa svojom obitelji. Eivor traga za nečim i ta čežnja za pronalaskom je ključan element koji se refleksira u melodiji i raspoloženju glazbe”, zaključio je Jesper Kyd.