Iako trenutno većina igrača FPS igara igra Apex Legends, Treyarch je u svojoj kuhinji pripremao sastojke za posve novi sadržaj igre Call of Duty: Black Ops 4. Sva tri moda – Multiplayer, Zombies i Blackout danas dobivaju još jedan sloj na već bogatu tortu, barem na platformi PlayStation 4.

Operation Grand Heist u multiplayer mod donosi čak 4 nova oružja (Switchblade, X9 SMG, automatsku pumpericu Rampage i Cha-Ching torbu novca koja će služiti kao hladno oružje) i novog specijalista Outridera koji će imati zanimljive gadgete kao što su dron koji automatski označuje neprijatelje i luk kojime može ispaljivati eksplozivne strijele. Također, u multiplayer ponovno dolaze party igre od kojih će prva biti One in the Chamber, a tu su, naravno, dvije nove mape za vlasnike season passa – policijska stanica Lockup i Casino smješten u Monako.

Također, mod Blackout dobiva posebnu pažnju pa zbog toga u ovaj vatreni battle royale mod dolazi nova lokacija koja će nam biti poznatija kao Ghost Town koji će se nalaziti na čak dvije razine. Razina koja se nalazi na samoj površini zove se Outlaw te je inspirirana mapom Outlaw, dok se u podzemlju nalazi područje inspirirano modom Zombies koje će nam biti poznatije kao Buried. Pokraj nove lokacije igrači će primijetiti i neke nove strukture po mapi koje će dodati potreban sloj i raznolikost na samoj mapi. Također, u Blackout dolazi i novi mod Hot Pursuit koji će u igru dodati posve nova vozila i ubaciti igrače u igru lovice.

Blackout također dobiva redizajn sustava Prestige te će igrači imati priliku otključati nove ikone, kartice i Victory novčiće. Kasnije, tijekom operacije Grand Heist, igrači mogu očekivati dolazak moda za Blackout – Hardcore.

Što se moda Zombies tiče, dolazi novi Gauntlet Death-Con Five te novi perk Ethereal Razor koji će igračima omogućiti ogroman output štete na hodajuće mrtvace.

Operation Grand Heist na platformu PlayStation 4 dolazi danas, dok će igrači na platformama Xbox One i PC zbog PlayStation ekskluzivnosti pričekati tjedan dana.