Od poznatog leakera koji se na Twitteru krije pod imenom Okami13_ stiže informacija o nazivu ovogodišnjeg nastavka Call of Dutyja, koji prema prvim informacijama stiže u drugoj polovici 2020. godine. Izdavač Activision tu nam je informaciju potvrdio već dvaput, a navodno na igri radi studio Sledgehammer, koji je radio i na nastavku Call of Duty: WWII iz 2017. godine. Ako je vjerovati Okamiju s Twittera, krajem godine zaigrat ćemo Call of Duty: Black Ops Cold War.

Na svima već dobro poznati art za Call of Duty: Black Ops iz 2010. godine, Okami13_ je dodao riječi “Cold War” te je tako prvi pokrenuo šuškanja o imenu novog nastavka serijala. Taj je korisnik Twittera dosad imao brojne točne informacije koje je podijelio sa svijetom prije nego što su postale službene, ali moramo priznati da nam ime novog nastavka zvuči poprilično nategnuto, pa stoga predlažemo da ga svakako uzmete s dozom opreza.

Po imenu novog nastavka za očekivati je da će radnja biti smještena za vrijeme Hladnog rata, odnosno perioda od 1947. do 1991. godine, a portal Eurogamer prenosi da je u battle royale modu igre Call of Duty: Warzone već počelo hintanje nove CoD igre putem zaključanih bunkera koji (navodno) kriju tajne Hladnog rata.