Spoj trkaće i sportske igre zapakiran u kompetitivno multiplayer iskustvo, Rocket League, će početkom srpnja proslaviti treći rođendan, a razvojni tim Psyonix i dalje nastavlja s izdavanjem besplatnih nadogradnji. Najnovija se zove Salty Shores i prema najavi će igračima postati dostupna početkom idućeg tjedna na svim platformama.

Evo što je Psyonix pripremio: budući da nam se ljeto lagano bliži, nova mapa Salty Shores inspirirana je plažom, novi event zvan Beach Blast započinje 11. lipnja, završava kompetitivna sedma sezona i započinje osma sezona, stiže nova glazba kroz Rocket League x Monstercat Vol. 3 i novi auto zvan Twinzer kojeg će igrači moći dobiti kroz novu kutiju zvanu Impact Crate. Iako to nije sve, detalje o drugim promjenama sad nisu spominjali.

Rocket League je dostupan za PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch, a igra je pokupila brojne nagrade. Osim obične zabave s prijateljima ili kompetitivnog igranja po sezonama, prilično je dobro i prošao kao esport, pa razvojni tim nema razloga za prestati s izdavanjem novih sadržaja. Ako vas zanima kako novosti izgledaju u pokretu, tim je pripremio trailer kojeg možete pogledati ispod teksta, a sve druge informacije o igri pronaći ćete ovdje. Salty Shores u Rocket League stiže 29. svibnja.