Svi fanovi Dark Soulsa (i takozvanih souls-like igara) koji igraju isključivo na PC-ju od danas se imaju čemu radovati: Nioh koji je dosad bio PlayStation 4 ekskluziva službeno i potvrđeno napokon dolazi i na PC!

Vijest je to koju je objavio Koei Tecmo, studio koji je zajedno sa studiom Team NINJA zaslužan za PC verziju ovog brutalnog i mračnog akcijskog RPGa. “Team NINJA je svjestan činjenice da su mnogi igrači strastveno čekali PC verziju Nioha. Drago mi je najaviti da će ova igra napokon biti dostupna našim okorjelim PC fanovima i to kao Nioh: Complete Edition! Nadam se da ćete uživati u nezaboravnoj drami i doista izazovnim Yokai bitkama koje ova akcijom prepuna igra ima za ponuditi” – rekao je Fumihiko Yasuda, kreativni direktor Nioha.

Nioh: Complete Edition sadržavat će osnovnu igru i uz to sva tri DLC-jaDragon of the North, Defiant Honour i Bloodshed’s End. Također, za PC-jaše izvrsna vijest je i činjenica da će PC verzija imati podršku za visoku rezoluciju i moći će se igrati u dva modea: “Action Mode” koji će podržavati 60 FPS-a te “Movie Mode” – takoreći filmska opcija uz koju ćemo Nioh moći vrtjeti i u 4K rezoluciji.

No to nije sve! Uz to dobit ćete i set šurikena! Šalimo se, premda to doista nije sve 🙂 Naime, vlasnici PC verzije Nioha ekskluzivno će dobiti i potpuno novi item unutar igre, a to je kaciga Dharmachakra Kabuto – navodno fantastičnog dizajna s crvenim lakiranim grbom drevnog Budističkog simbola nirvane. Ako ste i vi neumorno čekali da Nioh izađe na PC, trkom na Steam i već danas igru dodajte na svoju wishlistu, jer ona izlazi za samo pet tjedana, točnije 7. studenog!