Nioh 2, nadolazeća samurajska akcija razvojnog studija Team Ninja, stiže za nekih mjesec i pol dana, odnosno 13. ožujka, a povodom sve bližeg datuma izlaska dobili smo i novi trailer koji otkriva nešto više o samoj priči. 

Godina je 1555. i konstantno ratovanje pretvorilo je nekoć mirnu zemlju u leglo kaosa prepunu yokaija, zlih duhova/demona koji se hrane svojim žrtvama. Naš protagonist/ica je odmenuti plaćenik i lovac na yokaije koji skriva mračnu tajnu – pola je čovjek, a pola yokai. Znamo, šokantano. 

Kako to obično biva kad imate jednu stranu obitelji demonskiju od druge, naš usamljeni plaćenik tijekom jedne borbe s posebno jakim demonom gubi kontrolu nad svojom demonskom polovicom, a jedino što ga spašava je lutajući trgovac Tokichiro koji prodaje čudnovate “Spirite Stones” – koji naravno pomažu našem junaku u smirivanju uzburkanog osobnog demona. 

Osim osnovnih postulata priče, Team Ninja je otkrio i da već imaju razrađene planove za dodatni sadržaj. Tako će Nioh 2 dobiti sveukupno tri DLC-a nakon izlaska, a svaki od njih će se fokusirati na druge priče koje su se odvile prije one u Niohu 2. 

Zvuči superiška, trailer je u nastavku!