Ako ste ranije ovoga tjedna pogledali naš novi Reboot Unboxing video, mogli ste saznati da razvojni studio Techland, nakon poduže tišine, odgoda i navodnih problema u studiju, večeras napokon otkriva više detalja i prikaz igre Dying Light 2.

Iako nije potvrđeno što ćemo vidjeti i sve je obavijeno velom misterije (uuuuu), vjeruje se da bi to napokon mogao biti novi prikaz gameplaya, nakon gotovo dvije godine. Također, danas je na internet slučajno procurio datum izlaska igre putem pre-order reklama koje su u međuvremenu uklonjene (no, primijetio ih je, uslikao i putem twittera podijelio korisnik @Okami).

Sudeći po tome, Dying Light 2 na tržište bi trebao izaći 7. prosinca ove godine. S obzirom na prerano curenje datuma i posljedično uklanjanje spornih oglasa, večerašnja prezentacija igre očigledno će službeno otkriti da Dying Light 2 izlazi na tržište ovoga prosinca. No, pravit ćemo se da to već nismo saznali. 🙂 

U svakom slučaju, misteriozni Dying Light 2 livestream popratite večeras, 27. svibnja u 21:00h i to putem Techlandovog službenog Twitch kanala.