Microsoft je objavio listu novih igara koje će, počevši od ovoga tjedna ubaciti u svoj pretplatnički servis Xbox Game Pass, dostupan na PC-ju i konzolama Xbox te putem xClouda.

Svi pretplatnici će od ovoga tjedna moći zaigrati najnovije izdanje košarkaškog serijala NBA 2K koje stiže na konzole Xbox i servis xCloud. Trenutno nije poznato koja verzija stiže, no za pretpostaviti je da je riječ o verziji za Xbox One koje će onda putem backwards compatibilityja moći pokrenuti i vlasnici konzola Xbox Series X/S.

Osim NBA 2K21, pretplatnici na konzolama moći će besplatno zaigrati i Football Manager 2021 Xbox Edition, dok za PC pretplatnike stižu Xbox Edition i standardna verzija igre. Svi pretplatnici na skuplji paket Xbox Game Pass Ultimate, koji u paketu donosi i pretplatu na EA Play, od danas imaju priliku zaigrati Madden NFL 21. Kasnije ovoga mjeseca postat će im dostupan Star Wars: Squadrons, a u travnju nova igra najpoznatijeg hokejaškog serijala – NHL 21.

15-og ovoga mjeseca servis će napustiti PC i konzolaška verzija igre Alvastia Chronicles, Astrologaster (PC verzija), Bloodstained: Ritual of the Night (PC i konzolaška verzija), Kona (konzolaška verzija) i The Witcher 3: Wild Hunt (konzolaška verzija).

Igre stižu na Xbox Game Pass počevši sa sutrašnjim datumom, 4. ožujka. Sve detalje prenosi službeni Xbox blog.