Ako ste si ikada postavili pitanje koji izdavač stoji iza svih onih čudnovatih simulacijskih igara kao što su Cooking Simulator, Thief Simulator, Train Mechanic Simulator, Car Mechanic Simulator i Rover Mechanic Simulator, odgovor se krije pod studijom imena PlayWay S.A. Vjerojatno se dobro sjećate onog komičnog videa CollegeHumora s YouTubea u kojem holivudski glumac prihvaća baš svaku filmsku ulogu, neovisno o tome koliko je ideja iza nje blesava. E, da. To je PlayWay S.A. u industriji videoigara. Čudni, ali potpuno ludi i zabavni naslovi njihova su domena.

PlayWay S.A. sada stoji iza novog projekta zajedno s razvojnim studijem Madnetic Games. Riječ je o igri WW2 Rebuilder i kao što možete pretpostaviti, u njoj ćemo ponovno graditi i obnavljati gradove uništene nakon Drugog svjetskog rata. Unatoč gigantskoj kolekciji bedastih igara tog izdavača, moramo priznati da nam se sama ideja iza ove igre na prvu doista svidjela. Očekuje nas uklanjanje oštećenih i srušenih objekata, čišćenje ulica od građevinskog materijala, podizanje novih zgrada, popravljanje podzemnih cijevi, otkrivanje i uklanjanje neeksplodiranih razornih naprava i zatrpavanje rupa. Uostalom, najbolje da pogledati prvi službeni trailer ispod teksta.

WW2 Rebuilder je još uvijek u ranoj fazi razvoja te trenutno nema službeni datum izlaska, no ima Steam stranicu koju možete zapratiti i doznati sve najnovije novosti.