SEGA je najavila da ćemo ove godine zaigrati novo poglavlje sage Total War: WARHAMMER koja će obilježiti završnicu ove epske trilogije. Total War: WARHAMMER III nastavit će partnerstvo koje su 2015. godine sklopili SEGA, razvojni studio Creative Assembly i birtanski proizvođač minijaturnih ratnih igara na ploči Games Workshop.

Nova igra trilogije pobliže će nas upoznati s četiri boga kaosa: Khorne, Tzeentch, Nurgle i Slaanesh, čije ćemo moći u novoj kampanji pokušati spasiti ili se njima okoristiti, te čitavim nizom legendarnih heroja, gargantuaanskih čudovišta, letećih stvorenja i magičnih moći koji se dosad nisu pojavljivali u serijalu. Osim njih, ovoj kulminaciji trilogije pridružit će se i nove ljudske civilizacije Kislev i Cathay, a svi će nam zajedno pružiti jedinstveno putovanje zastrašujućim Chaos Realmom gdje će svaka odluka koju donesemo imati direktan utjecaj na završetak igre.

“Naša je vizija od samog početka bila da stvorimo serijal koji će igrače odvesti na nevjerojatno putovanje svijetom kojeg svi volimo”, rekao je igrin direktor Ian Roxburg. “Golema podrška naših igrača u osiguravanju uspjeha prve dvije igre pogurala je našu ambiciju na neviđene visine i ne možemo dočekati da svi to dožive”.

Total War: WARHAMMER III izaći će krajem ove godine na PC-ju.