Bandai Namco je najavio najnoviju instalaciju u serijalu Little Nightmares koju razvija Supermassive Games. Radi se o trećem nastavku, Little Nightmares III, koji dolazi kao nastavak uspješnice iz 2021. Sada, dvije i pol godine kasnije i prvi put u povijesti serijala, moći ćemo zaigrati ovu avanturu u kooperativnom načinu s jednim prijateljem s kojim ćemo se pronaći u mjestu The Nowhere. I dalje ćemo moći igrati solo, a za to će se pobrinuti AI.

Ovaj put igramo kao Low i Alone, dvoje djece zatočenih u The Spiralu od kojih svako posjeduje specifične sposobnosti i vještine potrebne za zajedničko rješavanje zagonetki i obranu od neprijatelja među kojima je i gigantska beba prikazana u traileru. Da, znatiželjna gigantska beba koja nam nužno ne želi zlo toliko je enormna da ruši sve pred sobom i sama njezina veličina predstavlja opasnost, ističe Supermassive Games.

Bandai Namco je na sinoćnjem otvaranju gamescoma 2023 također najavio podkast The Sounds of Nightmares koji će se sastojati od šest kratkih epizoda koje govore o loreu univerzuma Little Nightmares. Prve dvije epizode već su dostupne na YT kanalu BANDAI NAMCO Europe.

Igra stiže na PC, PlayStation 5 i 4, Xbox Series X/S, Xbox One i Switch 2024. godine.