Razvojni studio Gearbox Software i izdavač 2K sinoć su najavili da njihova nadolazeća RPG pucačina Tiny Tina’s Wonderlands, odnosno fantasy spin-off na Borderlands dobiva i endgame sadržaj koji će se zvati Chaos Chamber.

Kako ističu u najavi, bit će to core endgame iskustvo koje ćemo moći igrati bez kraja, a samo ime Chaos Chamber odnosi se na mitski portal koji će se konstantno mijenjati i nuditi nam nasumično generirane tamnice pune jedinstvenog sadržaja i neprijatelja. To ujedno znači i da ćemo morati primjenjivati različite pristupe igranju jer će izazovi s kojima ćemo se susretati ponekad biti teži, a ponekad lakši.

Kako se ističe u novoj objavi o endgame sadržaju, svaki zalazak u Chaos Chamber sastojat će se od tri nasumično generirane sobe i tamnice, mini boss borbe, zatim još tri tamnice nakon kojih slijedi velika boss borba. Veliku ulogu igrat će i tri specijalne vrste itema, a to su kristali koje ćemo skupljati i pomoću njih osvajati dodatne nagrade, zatim Blessings, što su u principu dodatni buffovi za napad, municiju ili brže kretanje i slično. Treća vrsta itema su Curses, odnosno suprotnosti Blessingu – svojevrsni debuffovi koji će nam otežavati prelazak svakog Chaos Chambera.

Kako sve to skupa funkcionira, možete pogledati i u iznad podijeljenom novom traileru o endgame sadržaju ili pročitati više o tome putem igrinog službenog bloga. Za kraj podsjećamo da Tiny Tina’s Wonderlands izlazi 25. ožujka za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S. Napomena: PC izdanje igre bit će u početku ekskluzivno za Epic Games Store, dok će na ostale dućane (kao što je Steam) doći kasnije tijekom 2022. godine.

Također, ne zaboravimo da je za igru najavljen i Season Pass o kojemu više možete saznati iz jučer objavljenog videa u nastavku: