Microsoft je objavio popis Xbox Game Pass naslova i njihov raspored izlaska za ožujak.

S današnjim danom, korisnici Xbox Game Passa mogu preuzeti borilačku igru Guilty Gear Strive. Razvio ju je i izdao Arc System Works kao sedmi nastavak serijala Guilty Gear. Dostupna je na cloudu, konzoli i PC-ju. 

Kao još jedan uzbudljivi dodatak kolekciji igara, 9. ožujka na cloud putem EA Playa stižu Dead Space 2 i Dead Space 3, dobro poznati horori u kojima igrač preuzima ulogu Isaaca Clarkea i preživljava sve užase koji ga okružuju.  

Valheim, igra istraživanja i preživljavanja za 1-10 igrača smještena u proceduralno generirani svijet inspiriran nordijskom mitologijom, dostupna je u early accessu uz PC Game Pass, a od 14. ožujka i na konzolama. 

Turn-based strategija Sid Meier’s Civilization VI u kojoj igrači postižu jedinstvene načine za interakciju sa svijetom stiže na cloud, konzole i PC 16. ožujka. 

Za kraj mjeseca na konzole i PC, 21. ožujka stiže avantura Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – The Prince’s Edition u kojoj mladi kralj Evan kreće u potragu za novim kraljevstvom. 

Osim novih igara na Game Passu, stižu i nadogradnje za igre Fallout 76, No Man’s Sky, Halo Infinite Season 3 i Sea of Thieves.