Jučer je na tržište stigla nova, velika ekspanzija Aftermath za Mortal Kombat 11 te je zbog količine novog sadržaja svim obožavateljima serijala donjela osmijeh na lica.

Ova ogromna ekspanzija, pokraj velikog broja novih značajki, likova, skinova i arena, donosi i novu priču koja započinje točno tamo gdje priča osnovne igre Mortal Kombat 11 završava. Prema tvrdnjama razvojnog studija, a i onoga što smo uspjeli vidjeti svojim očima, izgleda kako je priča koju donosi ekspanzija, kao i osnovna igra, dostavila nevjerojatno ispolirano iskustvo.

Također, u priči se pojavljuju tri poznata lica – Shang Tsung, Sheeva i Fujin te se ujedno pridružuju i na popis igrivih likova.

Popisu igrivih likova se pridružuje i RoboCop, a na naše oduševljenje, glas mu je podario ni više ni manje nego sam Peter Weller, glavni glumac koji je obnašao ulogu RoboCopa u istioimenom filmu iz 1987. godine!

Ekspanzija Aftermath košta 40 eura, a od jučer je dostupna za sve platforme na koje je Mortal Kombat 11 izašao – PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch te Google Stadia.

Ali to nije sve! Razvojni studio NetherRealm je za sve vlasnike koji se ne odluče kupiti ekspanziju priredio i besplatan DLC update koji donosi nove arene među kojima su nevjerojatno popularne Dead Pool i Soul Chamber, a pokraj toga, ova nadogradnja donosi poprilično traženu značajku Stage Fatalitiesa te novi, humorističan finishing move Friendships.

Službeni trailer za novu ekspanziju Aftermath pogledajte u nastavku.