Vijanje nemani po brdima i špiljama, mlataranje suvislo velikih mačeva, sjekira i ostalim naprava ubojitih namjera, skupljanje repova, očiju, kože, bubrega, slijepih crijeva i ostalih vrijednih ostataka od nemani koju oborite predstavljaju samo fragment onoga Monster Hunter World nudi u svom paket aranžmanu za vjerne fanove. Sve ovo a i mnogo više ste mogli obavljati u proteklih godinu dana.

Teško je vjerovati da je godinu dana prošlo, a niste sve ni probali još, jel’ tako?

Monster Hunter World - c

Uoči proslave godine dana Capcom i Monster Hunter World je priredio niz in-game evenata u kojem možete sudjelovati na različite načine.

Celestial Pursuit se šareni i sjaji više nego uobičajeno, ali to nije glavni fokus samog eventa. Tijekom eventa, odnosno do 21.02. moći ćete svjedočiti svim prijašnjim pustolovinama koje ste iz ovog ili onog razloga promašili te prikupiti vrijedne predmete koje isti imaju u ponudi. Pored toga moći ćete uživati u novom sadržaju koje je u ponudi u zamjenu za karte koje osvajate svaki put kada se ulogirate u igru.

Naravno, tu su razni i nadasve očekivani popusti na hrpu predmeta koji vam, eto “baš trebaju” i za koje uvijek postoji validno opravdanje zašto kupiti. Kompletnu listu svih mogućnosti pogledajte na službenim stranicama.

Sretan prvi rođendan svim lovcima nemani.