Mobidom, distributer proizvoda Flashfire i Fantech, ove je godine za posjetitelje Reboot InfoGamera 2023 powered by A1 pripremio gaming zonu u kojoj ćete moći uživati u inovacijama oba gaming branda.

Flashfire će, uz već dobro poznate volane Hurricane i Suzuka za konzole PS4 i PS5, predstaviti najnoviji gaming volan IMOLA. Kao predvodnik u razvoju i proizvodnji gaming volana, Flashfire nudi vrhunsko korisničko iskustvo vožnje i istinske užitke u igri. Flashfire volane i dodatke možete pronaći u internet trgovini flashfire.hr

Fantech se ističe kao najbrže rastući proizvođač gaming periferije i dodataka. Fantech gaming miševi, tipkovnice, mikrofoni, slušalice, zvučnici, kamere te gaming stolovi i stolice svakom će gameru omogućiti vrhunski doživljaj igranja. Fantechov je cilj omogućiti svim zaljubljenicima u gaming da pronađu savršenu opremu po povoljnim cijenama. Ponudu pogledajte na fantech.hr

Proizvodi Flashfire i Fantech dostupni su za kupnju i na stranici distributera mobidom.hr

Posjetitelje Reboot InfoGamera 2023 powered by A1 na glavnoj pozornici očekuju giveawayi u kojima mogu osvojiti Flashfire i Fantech nagrade, a Mobidom je za posjetitelje pripremio i posebne Reboot InfoGamer popuste do 50 % na Flashfire volane i Fantech gaming periferiju te gaming dodatke.

Sve vrste ulaznica dostupne su online na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice, osigurajte ih po povoljnijim cijenama nego na ulazima na dane sajma te izbjegnite gužve.

#BoljiOnline