Prošlog je tjedna razvojni tim Respawn Entertainment napisao poduži tekst o svojoj igri Titanfall 2 kojeg je nazvao “10 stvari po kojima se Titanfall 2 razlikuje od drugih pucačina”. Odmah na deseto mjesto je stavljen podnaslov ‘Sve mape, modovi i ostalo besplatno nakon izlaska igre‘, a da se s tom izjavom nisu šalili članovi tima su na službenom Twitteru igre opet to potvrdili.

Ako kupite ovu pucačinu za sav sadržaj koji izađe nakon osnovne igre ne morate kupovati Season Pass, jer ga jednostavno neće ni biti. “Sjećate li se kada ste kupovinom igre dobili sve? Još jedan razlog zbog kojeg je #Titanfall2 drugačiji, nema potrebe za Season Passom…”, kaže cvrkut, a u današnje doba kada su Season Passovi, predbilježbe i bonusi za njih standard u industriji ovo je zbilja zanimljiv potez.

Titanfall 2 stiže sutra na PC, Xbox One i PlayStation 4, a u odnosu na original ova igra ima kampanju za jednog igrača u kojoj ćete kao Jack Cooper s titanom imena BT-7274 pokušati preživjeti iza neprijateljskih linija.  Ispod teksta možete vidjeti trailer za taj aspekt igre, a ostale informacije potražite na službenim stranicama.