Studio koji se specijalizirao u izradi igara koje narativ i likove stavljaju u fokus (i kojeg volimo zbog toga) DON’T NOD, iskoristio je TGA kako bi najavio sasvim novi serijal. Tako je serijal Life is Strange možda završio, ali čini se kako ćemo već iduće godine zaigrati Lost Records i prvu igru Bloom & Rage od tko zna koliko njih u novom serijalu.

Izvršni producent Luc Baghadoust i kreativni direktor Michel Koch iz DON’T NOD Montréala najavljuju svoju novu igru: “Bila je to prava avantura za nas od našeg nevjerojatnog iskustva sa serijalom Life is Strange – preseljenja u Kanadu, postavljanja našeg studija u Montréalu i sastavljanja fantastičnog tima tijekom globalnih izazova s kojima smo se svi suočili. Danas smo oduševljeni što konačno otkrivamo Lost Records: Bloom & Rage. Ovaj novi svemir prepun je magičnog realizma koji volimo i nestrpljivi smo otkriti više o Swann, Nori, Autumn, Kat i njihovom putovanju. Jedva čekamo čuti mišljenje zajednice!

Na to se nadovezala Frédérique Fourny-Jennings, izvršna direktorica DON’T NOD Montréala: “Moći govoriti o Lost Recordsu: Bloom & Rage je neopisiv osjećaj jer nadilazi priču naših likova. Također se radi o timu autora koji je klesao naš identitet kao studija i identitet igre, kao i onih koje tek dolaze!

Teaser trailer otkriva četiri glavne protagonistice, srednjoškolske prijateljice Swann, Noru, Autumn i Kat, te njihovo samootkrivanje i stvaranje neraskidivih veza u ljeto 1995. Kraj trailera pak otkriva zaplet i njihov ponovni susret 27 godina poslije, kada ih sudbina ponovno spaja kako bi se suočili s dugo zakopanom tajnom zbog koje su obećali da više nikada neće progovoriti.

Lost Records: Bloom & Rage trebao bi biti objavljen krajem 2024. na PC-ju, Xboxu Series X|S i PlayStationu 5.