U moru velikih i poznatijih online gaming live evenata možda neki drugi ostanu manje zapaženi, no svejedno ih vrijedi popratiti. Jedan takav je i event koji organizira francuski ActuGaming, a zove se AG French Direct i upravo danas održava se uživo po četvrti put zaredom.

Event koji će biti livestreaman na YouTubeu počinje u 18h po našem vremenu i donosi jedinstveni novi uvid u više od 40 različitih nadolazećih indie igara francuskih studija i izdavača. U eventu sudjeluju i poznati izdavači kao što su Nacon, Focus Entertainment, Team17, tinyBuild, pa i Gearbox i mnogi drugi, pri čemu je već potvrđeno da ćemo saznati i novosti za interesantnu roguelike igru Have a Nice Death.

Cjelokupni show trajat će oko 90 minuta koje će biti prepune ekskluzivnim najavama, gameplay trailerima, intervjuima s tvorcima raznih igara i razvojnim dnevnicima o procesu izrade nekih od najatraktivnijih i najraznovrsnijih indie naslova. Stoga u nastavku pronađite direktnu poveznicu na video livestreama koji u trenutku pisanja ovoga teksta počinje za manje od dva sata.