Iako je zadnji dan sajma, to ne znači da usporavamo!

Pogledajte što vas danas čeka na Zagrebačkom velesajmu:
 
Posjetite MS Energy Hrvatska te isprobajte njihov asortiman električnih vozila, snimite video i sudjelujte u nagradnom natječaju kako biste osvojili električni romobil iz MS Energy asortimana.
 
Dabas Anime Webshop ima odličnu ponudu svega vezanog uz anime i mange stoga ih svakako posjetite u paviljonu 9 i nadopunite svoju kolekciju. 
 
Na izložbenom prostoru Devolver Digitala i Croteama možete isprobati najnovije igre iz njihovog kataloga te stare klasike iz serijala Serious Sam.
 
White Shark vam nudi odlične popuste na njihove proizvode, na njihovom izložbenom prostoru se možete podružiti i s različitim domaćim influencerima.
 
Fury Studios doveo je svoj šareni kataloga indie igara – isprobajte demoe nadolazećih igara poput American Arcadia, postanite oposum u Pizza Possum i testirajte svoje prijateljstvo u simpatičnoj multiplayer pucačini Friends vs Friends. 
 
Carta Magica u ponudi ima širok asortiman društvenih igara i fantastične popuste, a možete napraviti i prve korake u kartaških igrama, D&D-u ili bojanju minijatura te naučiti sve o ovim zabavnim hobijima od dugogodišnjih igrača. 
 
A1 Adria League donosi najbolje s regionalne esports scene – LAN finale je uvijek spektakularno, a ako ga niste u mogućnosti pratiti uživo možete ga pratiti na Twitchu i YouTubeu. 
 
Sve vrste ulaznica jeftinije su u online prodaji za čitavo vrijeme trajanja sajma na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice. Osigurajte ih po povoljnijoj cijeni i neposredno ispred blagajni na ulazima te izbjegnite gužve.
 
#BoljiOnline