Dobrodošli u ovotjedno izdanje najbolje rubrike IGRE KOJE IZLAZE!

Prošli tjedan smo svoje vrijeme uložili u igranje Mega Man Zero/ZX Legacy Collectiona, novog Re:Mind DLC-ja za Kingdom Hearts 3, remasteriranu verziju Final Fantasy Crystal Chroniclesa, a po prvi puta smo zaigrali i Nintendo Switch verziju igre Oddworld: Stranger’s Wrath HD! U nastavku rubrike saznajte što sve možemo zaigrati ovoga tjedna!

Journey to the Savage Planet – 28. siječanj

U ovoj šarenoj co-op fokusiranoj avanturi igrate kao jedan od novih članova Kindred Aerospacea. Vaša misija? Jednostavno! Otkrijte je li se na ovaj planet mogu naseliti ljudi. Na vašu žalost, možda i niste prvi koji ste stigli na površinu planeta.

Platforme: PC, PS4, XONE
Razvojni studio: Typhoon Studios
Izdavač: 505 Games
Cijena: 30 eura

Warcraft 3: Reforged – 28. siječanj

Warcraft 3 se na tržištu originalno pojavio sredinom 2002. godine, a sutra, 18 godina kasnije, igrači napokon dobivaju pristup izdanju Reforged koje pokraj originalnog gameplaya donosi poboljšane vizuale, bolje mogućnosti modificiranja i mnogo bolji balans.

Platforme: PC
Razvojni studio: Blizzard Entertainment 
Izdavač: Blizzard Entertainment 
Cijena: 40 eura

Pillars of Eternity 2: Deadfire – 28. siječanj

Izometrični RPG Pillars of Eternity 2: Deadfire je sredinom 2018. godine originalno izašao na platformu PC, a ovoga tjedna napokon stiže na platforme PlayStation 4 i Xbox One. Ostaje nam da još pričekamo izdanje za Nintendo Switch koje još uvijek nema svoj datum izlaska.

Platforme: PS4, XONE
Razvojni studio: Obsidian Entertainment, Red Cerberus
Izdavač: Obsidian Entertainment, Versus Evil, THQ Nordic
Cijena: 60 eura

Days of War – 30. siječanj

Days of War je online FPS koji je smješten u razdoblje 2. svjetskog rata, a glavni mu je fokus timsko igranje unutar malih prostora. Na tržište je u svojoj early access fazi stigao početkom 2017. godine, a razvojni studio Driven Arts će ovoga tjedna na tržište dostaviti tu famoznu verziju 1.0!

Platforme: PC
Razvojni studio: Driven Arts
Izdavač: Graffiti Games
Cijena: 60 eura