Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam donosimo tjedni pregled novih igara koje možete zaigrati na svojim voljenim platformama!

Iako prošloga tjedna nismo svjedočili izlascima velikih naslova, svoje slobodno vrijeme unutar izolacije smo proveli uz igre Final Fantasy VII Remake i Call of Duty: Warzone. Također, zaigrali smo i Assassin’s Creed: Odyssey, Death Stranding te Forzu Horizon 4. Da ne duljimo, ispred nas je novih sedam dana, stoga u nastavku teksta saznajte koje sve nove igre možemo zaigrati na našim najdražim platformama!

The Flower Collectors – 21. travanj

The Flower Collectors je avantura zanimljivog vizualnog stila koja će vas postaviti u samu srž misterioznih događaja! Glavni pokretač radnje je ubojstvo kojemu je jedini svjedok bivši policajac u invalidskim kolicima. Zbog svoje nemogućnosti kretanja, glavni svjedok udružuje svoje snage s mladim novinarom s kojim se odlučuje na razotkrivanje ubojstva!

Platforme: PC
Razvojni studio: Mi’pu’mi Games GmbH
Izdavač: Mi’pu’mi Games GmbH
Cijena: Trenutno nepoznata

Cloudpunk – 23. travanj

Cloudpunk, slatka neon-noir igra će vas ubaciti u samu srž ogromne metropole ispunjene kišom. Kao igrač ćete pratiti Raniju kojoj je danas prva noć kako radi za Cloudpunk, ilegalno-legalnu dostavljačku tvrtku u kojoj ćete imati dva stritktno postavljena pravila – nemojte propustiti dostavu i ne pitajte što se nalazi u paketu. Cloudpunk će kasnije ove godine izaći i za platforme PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Platforme: PC
Razvojni studio: ION LANDS
Izdavač: ION LANDS, Maple Whispering Limited
Cijena: Trenutno nepoznata

XCOM: Chimera Squad – 24. travanj

Iako je 2K najavio XCOM: Chimera Squad prije svega 6 dana, ne moramo vam ni pisati koliko smo uzbuđeni uoči izlaska ove igre! Radnja se odvija pet godina nakon XCOM-a 2, a glavni pokretač radnje će biti pojava misteriozne organizacije koja se protivi idejama svijeta u kojemu ljudi, hibridi i izvanzemaljci rade skupa kako bi stvorili civilizaciju suživota i sklada. Kako bi se ova prijatnja novog svjetskog poretka spriječila, na scenu stupa Chimera Squad, elitna jedinica sastavljena od ljudi, hibrida i izvanzemaljaca.

Platforme: PC
Razvojni studio: Firaxis Games
Izdavač: 2K
Cijena: Promotivna cijena od 9,99 eura do 1. svibnja, nakon toga 19,99 eura.

Predator: Hunting Grounds – 24. travanj

Predator: Hunting Grounds je 4v1 asimetrična multiplayer igra temeljena na filmu Predator iz 1987. godine. Dakle – četveročlanom timu plaćenika je cilj obaviti raznolike misije i operacije dok ih nemilosrdni lovac vreba, lovi i na kraju najvjerojatnije ubija.  

Platforme: PC, PS4
Razvojni studio: IllFonic
Izdavač: SIEE
Cijena: 269,00kn