Ubisoft je notoran po činjenici da kad su u pitanju još nenajavljene igre da informacije cure na sve strane. Tako je ovog puta i u slučaju serijala Watch_Dogs za kojeg se tvrdi, sudeći po novim navodima, da bi radnja igre trebala biti smještena u prijestolnicu Ujedinjenog Kraljevstva.

Ako je suditi po potpuno neočekivanoj zakrpi koju je dobila igra Watch_Dogs 2 koja je donekle promijenila kraj igre i potencijalno ”teaseala” novo okruženje u kojem bi se nastavak mogao odvijati.

Nakon tog otkrivenja, brojne glasine su počele kružiti internetom koje potvrđuju ova nagađanja. Ono koje nam se čini najlogičnijim tvrdi kako će se radnj odvijati u Londonu i kako će se akcija fokusirati na borbu s malim vatrenim oružjima i ”prsa o prsa”, što ima smisla budući da u Europi ljudi nemaju toliki pristup vatrenom oružju kao što to imaju stanovnici SAD-a.

Budući da je jedna od glavnih zamjerki igre Watch_Dogs 2 bila činjenica da je protagonist Marcus, iako veliki borac za pravdu i opće dobro, vrlo olako u ruke uzimao jurišne puške i rješavao policajce s njima. Ovakva promjena svakako bi više odgovarala tematici same igre i potencijalno najviše fokusa bi bilo stavljeno na hakiranje.

Budući da već znamo da je novi nastavak u franšizi Assassin’s Creed već predodređen za izlazak tamo krajem 2020. godine, vrlo je izgedno kako bismo mogli vidjeti izlazak igre Watch_Dogs 3 već ove godine. Očekujemo najavu igre na ovogodišnjem sajmu E3!