Vani je novi trailer za PlayStation 4 ekskluzivu Horizon Zero Dawn, zelenu post-postapokaliptičnu igru studija Guerrilla Games u kojoj igramo kao lovica Aloy koja pokušava preživjeti u (otvorenom) svijetu u kojem čovjek više nije glavni grabežljivac i ljudsko društvo se vratilo na lovačko-sakupljački način života kojim je živjelo u prapovijesti.

Zajedno s trailerom Guerrilla Games objavili su i novi datum izlaska: naime, Horizon Zero Dawn originalno je trebao izaći ove godine, ali izlazak igre pomaknut je na sljedeću godinu, i to na 28. veljače 2017.

“Želimo da Horizon Zero Dawn bude jednako vizualno kvalitetan i igriv kao i druge naše igre po kojima smo poznati,” odgodu igre objasnio je Hermen Hulst, šef Guerrilla Gamesa. “Znamo da ova odluka neće svima biti po volji. Ipak, sigurni smo da će u narednim mjesecima postati jasne prednosti pomicanja datuma izlaska, jer ćemo s vama podijeliti još detalja i videa iz Horizon Zero Dawna.”

Novi trailer fokusira se na Aloyino putovanje svijetom Horizon Zero Dawna.

Također su izašli i podaci o Collector’s Editionu igre, koji osobno priželjkujemo odmah sada odmah. Za 120 američkih dolara dobit ćete steelbook, art book, ekskluzivnu temu za PlayStation 4, dvije opravice i dvije vrste luka za Aloy, razne packove za upotrebu u igri, i najatraktivnije, statuu Aloy visoku 23 centimetra.

Horizon Zero Dawn

Računamo da ćemo još informacija o ovom naslovu doznati na E3-ju.