Pucačina smještena u alternativnu budućnost u kojoj je Sjeverna Koreja napala SAD izašla je jučer i nije se baš proslavila. Najprije su ju pokopali kritičari s prosječnom ocjenom 52/100, a sada kad su igrači dobili mogućnost stvaranja svojih dojmova Homefront: The Revolution na Steamu krasi 51 posto pozitivnih recenzija od njih 830.

Razvojni tim Dambuster Studios odlučio se javiti i objasniti svoju stranu priče, a ona glasi ovako:”Svjesni smo da performanse – pogotovo broj sličica u sekundi – trenutno nisu u stanju u kojem želimo da budu i radimo na nekoliko zakrpi koje će uz te probleme riješiti i neke druge. Popise promjena za sve tri platforme objavit ćemo na službenim forumima i na Steamu čim postanu dostupne.”

Unatoč problematičnoj povijesti razvoja ove igre koja je promijenila nekoliko razvojnih studija, ne bi trebalo biti moguće izdati igru u ovakvom stanju i za nju tražiti 60 eura bez ikakvih posljedica za kompaniju koja ju plasira na tržište. Na sreću onih koji svoje igre kupuju na Steamu, postoji mogućnost povrata novaca ako ne odigraju više od 2 sata, dok kolege konzolaši nemaju te mogućnosti.

homefront prob 2