Jedna od najbitnijih stvari za kvalitetno gejmanje je dobar ekran na kojem možemo vidjeti svu silu prekrasnih detalja koju pruža moderni gaming, stoga nam je izuzetno drago što možemo najaviti Hisense kao ekskluzivnog TV partnera za Reboot Games Weekend 2022 powered by A1. 

Hisense se nameće kao jedna od vodećih tvrtki za potrošačku elektroniku i kućanske uređaje, a njihovi Hisense TV 65U8HQ i Hisense Soundbar U5120GW osvojili su uglednu nagradu EISA u kategoriji Premium LCD TV-a i najboljeg soundbara. EISA stručnjaci za slike i zvuk prepoznali su stalni fokus tvrtke Hisense na pružanje visokokvalitetnih i pouzdanih proizvoda svojim potrošačima s ciljem da svojim kupcima ponude najbolje iskustvo gledanja. Ovo je druga godina da je tvrtka Hisense nagrađena od strane žirija EISA-e koji svake godine nagrađuje proizvode.

Zahvaljujući Mini-LED tehnologiji uparenoj s Full Array Local Dimming Pro s više od 160 neovisno kontroliranih zona zatamnjenja, koje pokreće Peak Brightness 1000+ niti, TV osigurava ultra preciznu i jasnu sliku s detaljima koji oduzimaju dah i nevjerojatnim razinama kontrasta sa savršenim svijetlim slovima. Osim toga, Quantum Dot Colour prikazuje više od milijardu nijansi živopisnih boja za istinsko iskustvo gledanja. Dodatno opremljen nekim od najboljih značajki za igranje u industriji, kao što su VRR od 4K 120 Hz , ALLM (Auto Low Latency Mode) i FreeSync Premium s frekvencijom osvježavanja zaslona od 120 Hz ili više, čini iskustvo igranja videoigara izuzetno fluidnim, bez titranja i sa savršeno jasnom slikom. Uz to, certificirani od strane HDR10+ Adaptive, Dolby Vision IQ, IMAX Enhanced i Filmmaker Mode, rade na dinamici slike, te dodaju više dubine slici. Smart TV također pruža nevjerojatno zvučno iskustvo iz naprednog ugrađenog 2.1.2 višekanalnog surround zvučnog sustava s prednjim zvučnikom koji podržava Dolby Atmos® koji će vas više približiti srži radnje.

Na Reboot Games Weekend očekuje vas dvadesetak next-gen konzola na kojima ćete moći zaigrati najveće i najiščekivanije igre ove jeseni, a neke od njih moći ćete igrati na Hisense QLED TV uređaju E7HQ. Ovaj model ima poseban GameMode, Dolby vision i ALLM+eARC+VRR kako bi doživljaj igranja bio još bolji! 

Pouzdana tehnologija nadohvat ruke postaje zaštitni znak tvrtke Hisense koja ima za cilj pružiti visokokvalitetne proizvode svojim potrošačima, a u to ćete se moći uvjeriti i tijekom Reboot Games Weekenda 2022 powered by A1. 

Sve to i još mnogo toga očekuje vas na Reboot Games Weekendu 2022 powered by A1 12. i 13. studenog na Zagrebačkom velesajmu od 10h – 20h u paviljonu 8a.