Reboot Develop Blue postaje jedno od najvažnijih konferencija orijentiranih na developere koja iz godine u godinu privlači sve više i više poznatih imena iz gaming industrije. Uz velikane poput Hidetake Miyazakija, Fumita Uede, Amy Hennig, Warrena Spectora i ostalih, ove godine se već impozantnom popisu govornika pridružuje i Hermen Hulst – glavni direktor Guerrilla Gamesa.

Gospodin Hulst je poznato lice u gaming medijima i industriji, a često ga možemo vidjeti na raznim konferencijama kako najavljuje najnovije projekte Guerrilla Gamesa, poput igre Horizon Zero Dawn za koju smo saznali da je dosad prodala nevjerojatnih 10 milijuna primjeraka.

Prilično impozantna brojka, budući da se radi o isključivo singleplayer igri bez mikrotransakcija i lootboxova, zar ne?

Kako bi to proslavili, Guerrilla Games je na službenom PlayStation Blogu objavila kratko priopćenje u kojem se zahvaljuje svima koji su uživali u igri te su podijelili desetak kratkih i zanimljivih crtica iz razvoja igre.

Veselimo se čuti što će Hermen Hulst reći na svom predavanju u Dubrovniku, a isto tako ga jedva čekamo vidjeti na pozornici nekog specijaliziranog PlayStation eventa na kojem ćemo, nadamo se, uz PlayStation 5 vidjeti i najavu novog nastavka u potencijalnom serijalu Horizon Zero Dawn.