Prošlo je mjesec dana otkad su igrači koji imaju Nintendovu konzolu Switch ili koriste servis Kartrigde iza kojeg stoji izdavač Kongregate dobili priliku zaigrati igru Hell is Other Demons. Razvojni tim Cuddle Monster Games odabrao je kaos, bullet hell, 2D platformer i hit indie igru Downwell kao uzore i pripremio igru koja je odlično prihvaćena na obje spomenute platforme.

Ako ste među onima koji jedino žele proširivati svoju kolekciju igara putem Steama, a htjeli ste zaigrati ovu igru imamo dobre vijesti za vas. Od sinoć je možete nabaviti putem Valveovog servisa i vidjeti što ste propustili. Razvojni tim kaže da se pripremite na arkadnu pucačinu s brzim i kreativnim gameplayjem koji nadgrađuje brzo donošenje odluka i reflekse. Osim kampanje u kojoj ćete prikupljati brojna oružja i nadogradnje, oni koji vole dodatne izazove pronaći će ih u Arcade modu, a ako uz sve spomenuto volite nabrijanu glazbu i pixel art, ovo bi mogla biti prava igra za vas.

Hell is Other Demons na Steamu možete nabaviti za 8,19 eura, a kao što smo spomenuli, igra je dostupna još i putem Kartridgea i za Switch. Ispod teksta možete vidjeti kako to sve izgleda u pokretu, a ako vam to nije dovoljno informacija, ostatak možete pronaći ovdje.