Nakon što se tijekom vikenda na službenoj PlayStation Store stranici igre Gotham Knights pojavila informacija da će igra podržavati do četiri igrača unatoč prvotnoj informaciji da će biti samo za dvoje, novu tvrdnju sada je barem donekle opovrgnuo brend menadžer Warner Brosa koji je putem twittera ponovio da će kooperativna kampanja i dalje biti samo za dvoje igrača, kao što je prethodno i najavljeno.

Vijest prvotno prenosi portal PCGamesN koji je tražio izjavu i uočio sporni tweet Devona Newberryja, brend menadžera kompanije Warner Bros. Games i igre Gotham Knights, no ističu i još jednu očiglednu činjenicu. 

S obzirom na to da Newberry u tweetu specifično spominje kooperativnu kampanju za dvoje igrača, to znači da bi naglasak na četiri igrača na PS Storeu mogao sugerirati da će igra imati zasebne kooperativne multiplayer modove koji bi podržavali do četiri igrača. Naravno, to zasad još nije službeno potvrđeno, pa ostaje za vidjeti hoće li tako zaista i biti.

No, osim što smo dobili informaciju da ćemo kooperativnu kampanju za Gotham Knights igrati udvoje, Warner Bros. je sinoć u zasebnom tweetu najavio i da nas danas (utorak, 10. svibnja) u 15h očekuje i novi prikaz igre koji će fokus staviti na Nightwinga i Red Hooda – dvoje od četvero igrivih protagonista. Očekujemo vidjeti njihove konkretne sposobnosti u borbi, kao i alate i oružja kojima se koriste.