Good Game Zagreb 2022 odavno je najavljen, a sada su pripreme u posljednjoj fazi za najveći humanitarni B2B esport turnir koji se održava 27. i 28. svibnja u zagrebačkom Boogaloou. 

Prijavljene su već 32 tvrtke koje će boriti za titulu (i pehar) najbolje te za humanitarnu udrugu kjojoj će donirati novac ako osvoje Good Game Zagreb 2022. Radi se o humanitarnim udrugama Mali zmaj – društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece; Veliko srce malom srcu – udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima; Hrvatska mreža za beskućnike; udruga za pomoć životinjama Smiješak za dom i Hrvatska gorska služba spašavanja.

Pobjednici Good Game Zagreba 2019 iz Locastica ove godine brane titulu

Jedan od pobjednika bit će ekipa tvrtki Axilis, Locastic, Inceptum, FIVE, Ars Futura, Superology, A1, Infinum, Algebra, Nordeus, Serengeti, Plavi tim, Nanobit, Agency 04, SHAPE 404, Iskon, Cinnamon, Async Labs, CloudSense, Inceptum, Q Agency, AdScanner, Visage Technologies, RBA Raiffeisen, Wespa Spaces, Games Revolted, Combis, Martian & Machine, Hrvatski Telekom, Undabot, Diverto/Avola i Telegram.

Dok ovo pišemo trenutno traje i online dio natjecanja u kojem timovi odmjeravaju snage unutar svojih grupa, a rezultati ovih mečeva odredit će im protivnike u LAN djelu natjecanja. Online mečeve možete pratiti na Twitch kanalu Good Game Globala. 

Osim napetih mečeva na Good Game Zagrebu 2022 bit će i mnogo sporednog sadržaja – od sniženih cijena računala i periferije do vrhunske ponude hrane i pića te mnogih drugih igara i aktivacija. 

Posjetitelji se mogu radovati i afterpartyju na kojem će nastupati DJ Boris Motega, Zembo Latifa i Krankšvester. 

Ulaz na event je slobodan za sve posjetitelje, a kao i prethodnih godina brojnim kompanijama koje sudjeluju na Good Game Zagrebu 2022 možete pristupiti i sa svojim CV-jem jer imaju otvorene natječaje za nove zaposlenike.