Na istom sastanku vrhuške PlayStationa na kojoj smo dobili i uvid koliko će brza biti konzola nove generacije, saznali smo kako se God of War prodao u božanstvenih 10 milijuna primjeraka.

S ovom impozantnom brojkom, Kratos se uz pomoć svog sina popeo ne samo na najviši vrh svih devetero svjetova u nordijskoj mitologiji, već se popeo i na vrh na kojem borave najprodavanije igre u povijesti PlayStationa.

Izvršni direktor Sony Interactive Entertainmenta Jim Ryan izložio je ovaj podatak na sastanku korporativne strategije za budućnost PlayStationa.

God of War se prodao u 3 milijuna primjerka u samo tri dana od svog izlaska i 5 milijuna primjerka u prvom mjesecu prodaje.

Ako ste vlasnik konzole PlayStation 4 konzole i ako još niste odigrali God of War, svakako ga preporučamo da ga odigrate jer je igra moderni klasik koja briljira u apsolutno svakom aspektu.

Veselimo se vidjeti nastavak Kratosove nordijske avanture i na idućoj generaciji konzola jer s obzirom na sami kraj igre, količinu prodajnih primjeraka i pokupljenih nagrada za igru godine, nastavak je samo pitanje vremena.