Gaming sa velikom dozom adrenalina i zabave kratak je, ali precizan opis sadržaja na kanalu ESPORTS powered by A1 Adria League na ovogodišnjem Reboot Online Games Week 2022 powered by A1.

Kao što već dobro znate, A1 Adria League najveća je regionalna esport liga koju je A1 Hrvatska pokrenuo još 2017. godine, a čija će deveta sezona kulminirati upravo na Reboot Online Games Week 2022 powered by A1. Tijekom cijelog ovog tjedna moći ćete pogledati okršaje za titulu najboljeg u mega popularnim igrama Brawl Stars, Counter Strike: Global Offensive i FIFA 22, a točan raspored pronaći ćete na webu eventa. Primjerice, danas s početkom u 19h održat će se velika završnica u mobilnoj hit igri Brawl Stars u kojoj ćemo doznati hoće li titulu najboljeg ponijeti timovi DOGS, Salada de Frutas, Jazavci ili Big F.

A dok nestrpljivo čekate finale i navijate za vašeg favorita, prije live streamova možete pogledati razne edukativne panelice i intervjue s regionalnim profesionalnim gamerima.

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koja će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Četvrto izdanje POTPUNO BESPLATNOG najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa – Reboot Online Games Week powered by A1 održava se od 15.-19. lipnja u vremenu od 12:00 – 20:00 sati. Ne propustite vrhunski sadržaj i odlične giveawaye! Za više informacija posjetite www.rebootonlinegamesweek.com