Krajem prošloga mjeseca razvojni studio Typhoon Studios i izdavač 505 Games na tržište su izbacili sci-fi avanturu Journey to the Savage Planet. Igra je tog 28. siječnja stigla na PC, PlayStation 4 i Xbox One, a izgledno je da ćemo je uskoro zaigrati i na hibridnoj konzoli Nintendo Switch.

Glavno uporište u toj tvrdnji portal GoNintendo pronašao je na stranicama online trgovine Deep Discount koja je nedavno objavila fizičku verziju igre za tu platformu, s datumom izlaska postavljenim na 30. lipnja ove godine. No, ako malo bolje pogledamo recenzije navedene trgovine, vidljivo je da možda nije najpametniji izbor za referenciranje. Međutim, nakon Deep Discounta na isti su se potez odlučili i iz kompanije Amazon Japan, a portal NintendoLife svojim je čitateljima odlučio pružiti dodatne dokaze, pa su otkrili da se Switch verzija pojavila i na stranicama brazilskog odbora za procjenu dobne prikladnosti te na stranicama Entertainment Software Rating Boarda (ESRB).

Od razvojnog studija i izdavača zasad nema komentara, a mi ćemo vas svakako uputiti na našu recenziju igre Journey to the Savage Planet u najnovijem broju časopisa Reboot. Spoiler alert: željno iščekujemo taj 30. lipnja.