Pripremite toplu odjeću i zimske kapute jer Fortnite Season 7 sa sobom nosi hrpetinu promjena koje će tematski biti vezane uz najhladnije godišnje doba. Mogli bismo reći da dolazi lavina noviteta za mapu koji uključuju novi Iceberg Biome kao i nove lokacije imena Frosty Flights, Polar Peak i Happy Hamlet.

Za Iceberg Biome znali smo i prije izlaska jer je prikazan u teaserima i curenjima koji su prethodili službenom izlasku. Snijeg i led su prekrili zapadni dio mape, a igrači će moći klizati po tim površinama što će obogatiti taktičke opcije igrača i dati novu dimenziju gameplayu.

Nije poznato hoće li Frosty Flights, Polar Peak i Happy Hamlet u Fortnite Season 7 biti zasebni dijelovi mape ili preimenovani postojeći dijelovi. Ako je suditi po traileru (kojeg možete pogledati u nastavku) izgleda kako će Frosty Flights i Polar Peak nalaze na zapadnom dijelu Fortniteove mape, blizu Snobby Snorea i Viking Villagea, dok se za Happy Hamlet čini da se nalazi na južnom kraju otoka na kojem će možebitno zamijeniti Flush Factory i Lucky Landing.

Osim navedenih promjena na mapi, nova zakrpa donosi i nove skinove kao i novi  Creative mode koji će vam omogućiti da stvarate svoje vlastite igre unutar Fortnitea od asseta samog Fortnitea. Creative mode će se pokazati kao puno fleksibilnija alternativa u odnosu na prethodni Playground mode te smo sigurni kako ćete izrađivati svakakva čudesa u njemu.