Square Enix je objavio kako multiplayeer ekspanzija za igru Final Fantasy XV imena Comrades dostupna za download za PlayStation 4 i Xbox One.

Comrades je inicijalno izašao na samom kraju prošle godine, a radnja se odvija 6 mjeseci nakon događaja u originalnoj kampanji igre Final Fantasy XV. U igri preuzimate ulogu vojnika pripadnika Kinsglaivea s misijom prikupljanja dijelova meteora kako bi vratili staru moć kraljevstvu Lucis.

Ovaj mod možete igrati s još tri prijatelja, a misije su većinom fokusirane na lov na čudovišta. Vraćanje skupljenih dijelova meteora otvara nove misije i nova područja u igri.

Kad je Comrades originalno izašao bio je dijelom sezonske propusnice za igru ili ste ga mogli zasebno kupiti. Tada je bila potrebna kopija igre Final Fantasy XV kako bi radila, no od sad to više neće biti potrebno.

Square Enix je također najavio kako će podržavati ovaj Comrades tako da će izdavati novi sadržaj za taj mod, a svi oni koji već posjeduju Comrades će dobiti sav novi sadržaj u obliku besplatne nadogradnje.