Epic Games Store nastavlja svoje božićno darivanje, ali nam ovaj put umjesto jedne, poklanja čak tri igre: Fallout, Fallout 2 i Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. 

Prvi dio ovog dobro poznatog distopijskog serijala smješten je u post-nuklearni svijet 2161. godine koji prati čovjeka rođenog i odraslog u Trezoru 13, jednom od brojnih podzemnih skloništa izgrađenih za zaštitu preživjelih od razarajućih posljedica nuklearne katastrofe. Fallout 2, nastavak iz 1998. godine odvija se 80 godina kasnije, točnije 2241. godine, a lik u igri, The Chosen One, direktni je potomak glavnog lika iz originalnog Fallouta koji pokušava pronaći napravu koja može stvoriti uvjete pogodne za život u post-apokaliptičnom svijetu.

Fallout Tactics: Brotherhood of Steel je spin-off serijala Fallout koji se više fokusira na taktiku nego na borbu, i nije dio kanona. Svejedno, to je i dalje igra koju će ljubitelji franšize željeti provjeriti.

Ovi RPG izometrični klasici često zauzimaju titulu najboljih svoje vrste, pa ako još nište, preuzmite sve tri igre od sada pa do petka, 23. prosinca.