Jedna od boljih, ali težih roguelike igara izašla je prije tri godine i zvala se Enter the Gungeon. Razvojni tim Dodge Roll Games spojio je bullet hell i dungeon crawler u kojem su igrači korištenjem velikog broja oružja i likova nastojali što duže ostati živi i nakon svakog levela ubiti bossa.

Igru su 5. travnja 2016. godine dobili prilike zaigrati oni koji igraju na PC-u i PlayStationu 4, da bi kasnije tim pripremio Xbox One i Switch verzije. Na sve četiri platforme se Enter the Gungeon prodao u više od 2,5 milijuna primjeraka, a kako bi se oprostili od igre i zahvalili fanovima tim će izdati posljednju nadogradnju na treći rođendan.

A Farewell to Arms donosi brojna nova oružja i iteme, novu stazu s novim bossem i implementaciju Rainbow moda za kojeg je djelomično zaslužna zajednica igrača. Sve nadogradnje koje je tim do sada izdao, a bilo ih je mnogo, bile su besplatne tako da ni ova nije drugačija.

Svi vlasnici igre nadogradnju će automatski dobiti idućeg petka, a ako želite kupiti Enter the Gungeon, možete ga na sve četiri spomenute platforme nabaviti za 15 eura. Ispod teksta možete vidjeti kako igra izgleda u pokretu, dok ćete sve druge detalje pronaći na ovim stranicama.