Electronic Arts je prije par dana objavio da će se njihov event EA Play Live ove godine održati isključivo putem digitalnih kanala i to 11. lipnja s početkom u 01:00h po našem vremenu.

Važno je spomenuti i da je EA nedavno objavio svoj financijski izvještaj za četvrti kvartal fiskalne godine 2020. i da su pritom otkriveni naslovi koje planiraju izbaciti u fiskalnoj godini 2021. Poznati japanski portal Gematsu na svom je službenom Twitter profilu prenio već poznate informacije o dolasku igara Burnout Paradise Remastered (izlazi na Nintendo Switchu 19. lipnja) i Command & Conquer Remastered (službeni datum izlaska 5. lipnja), dok nam u drugom kvartalu stižu FIFA 21 i Madden NFL 21, a za treći kvartal iz EA-a planiraju novi nastavak NHL-a.

Kao što je i vidljivo iz izvještaja, četvrti kvartal ostao je prazan, ali iz Electronic Artsa navode da planiraju izbaciti dodatne igre u narednim mjesecima, a sigurno je da ćemo vidjeti zasad nenajavljeni EA SPORTS naslov, EA HD naslov te četiri EA Partners igre uz dvije mobilne igre. No, EA ni tu ne staje već planiraju izbaciti i ekspanzije za već postojeće EA naslove uz izlazak već najavljene Medal of Honor VR igre koja stiže u zajedničkom partnerstvu s Oculusom.

Dodajmo još da je Jeff Grubb, poznati novinar portala Venture Beat na kraju svog članka doslovce niotkuda spomenuo da je najavljeni EA HD naslov zapravo remaster jednog od najboljih serijala svih vremena – Mass Effecta, što bi značilo da ćemo se unutar idućih godinu dana ponovno vratiti spašavanju galaksije uz pomoć neponovljivog heroja Sheparda!

EA, red je na vama za službenu potvrdu ove lijepe vijesti!