Bethesda je na svojoj E3 press konferenciji prikazala novi trailer za Fallout 76, odnosno za njegov DLC imena Wastelanders koji stiže ove jeseni.

Naravno, iz Bethesde su svjesni da je igra imala trnovit put od izlaska do danas, no njihov razvojni tim Bethesda Game Studios nastavio je raditi na igri i poboljšavati ju. Tako su sada najavili novosti koje stižu kroz nadolazeći DLC Wastelanders, ali i kroz potpuno novi Battle Royale mod.

Samo neke od novosti su ljudski NPC-ovi, potpuno novi quest line, nove nagrade koje očekuju sve igrače, ali i potpune grane dijaloga. Također vrijedi napomenuti – novi veliki DLC Wastelanders neće se morati plaćati, već će biti besplatan svima koji imaju igru Fallout 76.

Wastelanders izlazi ove jeseni, a u sklopu najave DLC-a, ekipa iz Bethesde najavila je da će Fallout 76 ovoga tjedna biti besplatan za isprobavanje u periodu od 10. lipnja do 17. lipnja.

No, osim DLC-a Wastelands, u Fallout 76, kako smo ranije spomenuli, uskoro stiže i potpuno novi Battle Royale mod imena Nuclear Winter. Kako iz Bethesde opisuju mod: nuklearke su razorile svijet i počinje bitka u kojoj ćemo se boriti protiv drugih igrača i pokušati zauzeti mjesto Overseera stanovitog Vaulta 51. Naravno, očekuje nas dobri stari Battle Royale vatreni krug koji će se smanjivati, zatim rangovi, otključavanje ekskluzivnih perkova i izgradnja C.A.M.P.-ova koji će nam pomoći da prebrodimo olujna nevremena. Drugim riječima, Fallout će imati svoj vlastiti i tematski specifični spin na poznate Battle Royale igre.

Novi trailer za Fallout 76 Battle Royale mod Nuclear Winter pogledajte u nastavku: