Fanovi nogometa veselite se. FIFA20 stiže uskoro i unosi promjene u nekim od ključnih dijelova gameplaya. Prema onome što smo čuli od Sama Rivere, vodećeg gameplay producenta, vodili su se pristupom pažljivog slušanja zajednice.

FIFA20-c1

Nove “izmjene” uzimat će u obzir smanjivanje defenzivnog pristupa kod suparničke umjetne inteligencije, što bi potencijalno drastično povećalo sam flow igre te omogućilo igračima češće ulaženje direktne napadačke sukobe s neprijateljskim AI-em i povećalo prostornu dinamiku za kreiranje kvalitetnih prilika za postizanje gola.

Iz pozicije igrača, odnosno kontrole, očekuju se promjene odnosno novosti na četiri definirana fronta. Igrači bi sada trebali imati veću kontrolu nad uspješnim završavanjem prilika za gol, driblanjem, kontroliranim oduzimanjem lopte te penalima i slobodnim udarcima. Pored navedenog, sama fizika lopte dobiva set projimena u smislu što vjerodostojnijeg ponašanja kakvo nalikuje uvjetima na stvarnom terenu.

FIFA20-c2

Novo okruženje Volta Football, odnosno mod, također stiže u paketu za one koji su željni urbanijeg pristupa nogometu. Ulični nogomet, Futsal ili pak igranje u “kavezima” omogućit će igračima stvaranje vlastitog identiteta i stila igranja u manje formalnijem nogometnom okruženju.

Službeni datum izlaska FIFA20 je 27.09. tekuće godine. Očistite svoje kopačke, red bi bio već.