Ubisoft je oduvijek bio jedan od glavnih igrača na sajmu E3 pa se tako i ove godine očekuje iznimno puno od njihove konferencije. Prvo, jedna od igara za koje smo spremni dati ruku u vatru i koja je slučajno otkrivena kada je netko uslikao komad promotivnog materijala, a radi se, dakako, o novom Assassin’s Creedu podnaslova Odyssey.

Zatim, realno je očekivati kako ćemo vidjeti neki novi trailer za The Crew 2 budući da izlaz za 18 dana, točnije 29. lipnja.

Beyond Good and Evil 2 svakako će biti povratnik s prošlogodišnjeg E3-ja te možemo očekivati i prvi pogled na sam gameplay igre,a ako smo sretni Ubisoft će nam objaviti i kada točno ćemo moći zaigrati ovu dugo iščekivanu igru.

Kad smo već kod povratnika, valja spomenuti i piratsku simulaciju Skull & Bones koja će nam gotovo sigurno pokazati novi gameplay trailer te smo gotovo sigurno kako ćemo dobiti i definitivni datum izlaska.

Svakako treba spomenuti i The Division 2 koji je ugledao svijetlo dana na jučerašnjoj Microsoftvoj press konferenciji. Ondje smo dobili poduži gameplay trailer koji je pokazao dosta akcije te se stoga nadamo kako će danas na svojoj domicilnoj konferenciji pokazati nešto novo.

Svakako ćemo vidjeti i novi sadržaj s kojim će Ubisoft dalje podržavati For Honor, Rainbow Six: Siege i Ghost Recon: Wildlands.

Vrlo je izgledno da ćemo vidjeti novi trailer za novi DLC za Far Cry 5, a možda ćemo dobiti i najavu za neki novi spin-off poput Far Cry Primala.

Sve što smo dosad naveli su igre koje će gotovo sigurno biti prikazane na konferenciji, no sad se idemo malo igrati špekulanata. Šuška se da bi Watch_Dogs mogao dobiti najavu svog trećeg nastavka. Također, pojava Sama Fishera, legendarnog protagonista serijala Splinter Cell, u Ghost Recon: Wildlandsu za neke je prilično indikativno da Ubisoft želi ispitati teren za novi nastavak u tom dugogodišnjem serijalu. Ono što nas rastužuje jest što je vrlo neizgledno da ćemo vidjeti novi nastavak u Rayman franšizi budući da se prethodna dva nastavka nisu previše proslavila u prodaji. Možemo se samo nadati.

Ubisoftova E3 2018 press konferencija počinje u 22:00 sata po našem vremenu a pogledati ju možete na poveznici u nastavku: