Nintendo je tijekom svoje E3 press konferencije napokon objavio više informacija i gampeplay za novi Super Smash Bros. Ultimate naslov.

Ne bi se igra bez veze zvala Ultimate da se u njoj ne nalazi svaki lik ikad. Novi Super Smash Bros. se može pohvaliti s ogromnom listom likova iz first i third party serijala.

Mnogo starijih likova koji će se pojaviti u igru će imati nove pokrete i napade kako bi osvježili iskustvo igrača. Nintendo je u podužem prikazu igre objasnio koje sve promjene dolaze za likove kao što su Cloud, Ryu, Link, Bowser i još mnogo njih.

Svaki lik će imati različite varijante koje će u promijeniti njihove glasovne linije, animacije i napade. Naravno, u igri se neće pojaviti samo stari likovi. Potvrđeno nam je da Inklingsi iz Splatoon serijala dolaze u igru.

Pravi Smash Bros. obožavatelji će morati uložiti mjesece i mjesece u igru kako bi saznali što je točno sve promijenjeno.

U igri ćemo se boriti na starijim stazama koje su pretrpjele velike vizualne promjene, a u igru dolaze i nove staze kao što je Great Plateau Tower iz The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Igrači imaju priliku uništiti najviši dio tornja kako bi si ostvarili više prostora za zračnu borbu.

I kao šećer na kraju, Super Smash Bros. Ultimate na Nintendo Switchu možete zaigrati s GameCube kontrolerima!

Super Smash Bros. Ultimate za Nintendo Switch izlazi 7. prosinca 2018. godine.