Vjerujemo da su svi barem jednom čuli za Dying Light, akcijsku parkour zombi survival horor igru iz prvoga lica, čiji je prvi nastavak izašao 2015. godine i ostvario sjajne rezultate. I dok je veliki i pompozni nastavak Dying Light 2 još uvijek u izradi (a nedavno je i dobio odgodu bez ikakvog konkretnog novog datuma izlaska), prvi nastavak od jučer (četvrtak) pa do nedjelje 23. veljače možete zaigrati putem Steama potpuno besplatno.

Naime, razvojni studio Techland zaslužan za Dying Light slavi pet godina otkako je igra izašla na tržište, te je u sklopu toga izašlo novo i kompletno takozvano “5th Anniversaryizdanje igre. Također, u igru je sada (da, nakon pet godina) stigla i nova razina težine zvana “Story Mode” za sve one koji dosadašnja tri moda Normal, Hard i Nightmare smatraju preteškima.

Osim gore spomenutih novosti, kako smo i rekli na početku vijesti, igra je u sklopu proslave trenutno kratkotrajno besplatna svim igračima na Steamu. Naravno, posebno valja istaknuti kako igra nije trajno besplatna, već ova akcija vrijedi samo za besplatno igranje isključivo tijekom navedenog besplatnog perioda, nakon čega nećete više moći pristupiti igri ukoliko ju ne kupite. Stoga vam preporučamo da svakako iskoristite ovaj besplatni period igranja jedne od najboljih igara iz 2015. godine, a čim prije počnete, više vremena imate za igranje 🙂

Dying Light besplatno na Steamu možete instalirati putem ovoga linka, a ponuda besplatnog igranja prestaje u nedjelju 23. veljače u 19h po našem vremenu. Također, ukoliko se potom odlučite za kupnju, igra i svi njezini brojni dodaci trenutno su u sklopu ove akcije na Steamu dostupni uz više nego solidne popuste, pa ako vam se kroz besplatni vikend Dying Light svidi, možete ga trenutno kupiti uz čak 67% popusta. i to u sklopu novog paketa 5th Anniversary Edition.