Odlična vijest za sve fanove konzole Xbox One – upravo je najavljen još jedan niz igara koje će se u idućih mjesec dana pojaviti na Microsoftovom odličnom servisu Xbox Game Pass.

Radi se o šest iznimno kvalitetnih igara za koje bismo rado izdvojili novce (za većinu već i jesmo!), a pretplatnici na Game Pass dobit će ih potpuno besplatno (naravno, pod uvjetom da plaćaju pretplatu na servis Game Pass, što ne treba posebno isticati, ali smo imali potrebu ipak istaknuti, za sve one koji će reći “ali to nije besplatno!”).

Ovoga puta definitivno prednjače Deus Ex: Mankind Divided – treći nastavak serijala koji nam je 2016. godine donio studio Eidos Montreal, a uz njega i interesantni prošlogodišnji RPG hit studija DONTNOD Entertainment – Vampyr.

Osim spomenute dvije igre, tu su još i What Remains of Edith Finch – višestruko nagrađivana avantura studija Giant Sparrow, zatim The Walking Dead: Michonne – Telltaleov samostalni mini serijal, a potom i dungeon crawler Operencia: The Stolen Sun i na kraju Capcomova tabačina Marvel vs. Capcom Infinite.

Kao i dosada, svih šest igara na Game Pass neće doći odjednom, već će se pojavljivati u etapama. Deus Ex: Mankind Divided i What Remains of Edith Finch dolaze već sutra – 21. ožujka. Potom, 28. ožujka dolaze Vampyr i The Walking Dead: Michonne. Na samom kraju mjeseca, točnije – 29. ožujka stiže Operencia: The Stolen Sun, a potom se na prvi dan travnja “ekipi” pridružuje Marvel vs. Capcom Infinite.

Informacije o novom setu igara koje dolaze na Xbox Game Pass objavljene su putem službenoga bloga Majora Nelsona, a detalje o tome možete pročitati na ovome linku.