Ubisoft svoju najnoviju uzdanicu za kraj 2020. godine naziva grandioznom mitološkom avanturom, a je li doista riječ o grandioznom naslovu – tek ćemo vidjeti po izlasku. Bilo kako bilo, u sklopu eventa Ubisoft Forward dobili smo prvi gameplay video za Immortals Fenyx Rising (donedavno poznat kao Gods & Monsters) koji donosimo ispod teksta.

U igri ćemo preuzeti ulogu Fenyxa, krilatog polu-boga koji kreće u spašavanje grčkih bogova i njihovog doma od mračnog prokletstva. U ovoj open-world fantasy svijetu čekaju nas mitski neprijatelji poput Kiklopa, Meduze i Minotaura, ali i heroji poput Ahileja.

Immortals Fenyx Rising trebao bi pomiješati različite žanrove igara u jedan, a razvojni studio tvrdi da je riječ o open world akcijskoj avanturi s RPG, puzzle i fantasy elementima inspiriranim grčkom mitologijom. 

Ovaj ćemo naslov zaigrati 3. prosinca ove godine na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One, Nintendo Switchu te na next-gen konzolama PlayStation 5 i Xbox Series S/X.

Update (22:01h)

Pri kraju eventa Ubisoft Forward dobili smo još jedan gameplay video, ovoga puta u trajanju od punih 11 minuta. Ako želite doznati još više detalja o ovom naslovu, svakako preporučamo da ga ne propustite!