Studio Question, sazdan od nekadašnjih dizajnera Bioshocka, jučer je najavio kako je njihova horor kooperativna igra The Blackout Club stigla na Steam putem programa Early Access.

Vijest je to koju su objavili putem službenoga twitter profila, a uz to, najavili su kako je igra upravo na Halloween popustu te su priložili i novi Early Access trailer.

Prema informacijama direktno od studija Question, The Blackout Club je kooperativna horor igra iz prvoga lica koju ćemo igrati u četvero, a radnja se vrti oko grupe tinejdžera koja pokušava spasiti svoj grad od misterioznog zla i otkriti čudovišnu tajnu.

U samome traileru možemo vidjeti i podosta gameplaya. Tako ćemo u The Blackout Clubu imati proceduralne misije u kojima ćemo istraživati grad i koristiti pametne mobitele kako bismo pronašli i snimili dokaze o postojanju misterioznih bića.

Na svom putu i pokušaju preživljavanja, morat ćemo izbjegavati Sleepwalkere – ljude pretvorene u neku vrstu zombija, a posebno ćemo se morati paziti bića zvanog Shape, kojega jedino možemo uočiti ako u igri zatvorimo oči.

The Blackout Club djeluje kao interesantna kooperativna horor avantura, a ukoliko se i vama tako čini, možete ju kupiti već sada za PC putem Steama i pridružiti se Early Accessu – putem ovoga linka. Finalna verzija igre očekuje se tijekom 2019. za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

U ovome trenutku igra će vas uz Steam Halloween popust koštati 15,11 eura, dok je standardna cijena igre 16,79 eura. Trailer povodom dolaska igre u Early Access, osim gore u tweetu, pogledajte u nastavku: