The Division 2nastavak Ubisoftove MMO pucačine iz trećeg lica, dobio je novi trailer u kojem po prvi puta dobivamo pogled na zbivanja u glavnom gradu SAD-a u tom postapokaliptičnom scenariju. Isto tako valja napomenuti kako smo saznali i datum kada će oni koji su ju prednaručili – igru moći isprobati u privatnoj beti.

Naime, svi oni koji su prednaručili igru putem bilo koje od platformi za koje će igra biti dostupna (PC, PlayStation 4 i Xbox One), imat će pravo na sudjelovanje u privatnoj beti. Posebno valja istaknuti vlasnike PC-a zbog Ubisoftovog prebacivanja prodaje igre sa Steama na Epic Games Store: oni koji su igru prednaručili preko Steama – mogu odahnuti, jer su i oni uključeni u betu.

Zatvorena beta za The Division 2 počinje 07. veljače i trajat će do 10. veljače, što će sigurno barem tim ljudima odagnati čekanje na konačan izlazak igre koji je predviđen točno na pola mjeseca ožujka – 15.03.

Ono što je puno zanimljivije je pogled na grupacije protiv kojih ćemo se boriti u igri The Division 2. I ovoga puta Ubisoft je zadržao šprancu od tri neprijateljske grupacije koje se ovog puta zovu True Sons, Hyenas i Outcasts o kojima više možete pročitati na službenoj web stranici igre.