Sredinom srpnja ove godine započelo je beta testiranje za Beholder 2, nastavak na spoj strategije i simulacije u kojoj ste se nalazili u ulozi kućepazitelja u totalitarističkoj državi koji mora na svoje stanare špijunirati. Za razliku od originala, razvojni tim Warm Lamp Games se odlučio na 3D prikaz i sličnu premisu izvedenu na drugačiji način.

“Dobili ste posao voditelja odjela unutar ministarstva jedne totalitarističke države. Iako se čini da biste mogli imati izvanrednu karijeru i nekad postati i premijer, put neće biti nimalo jednostavan. Koliko visoko se želite popeti? Odluka ovisi o vama!”, kaže službeni opis igre. Hoćete li gaziti po svima koji se nalaze ispred vas i vašeg novog promaknuća ili možda želite biti zviždač, možete sami odabrati.

Oni koji su Beholder 2 zaigrali na Steamu imaju samo riječi hvale za igru, pa ako ste igrali original ili želite isprobati nešto drugačije, ova bi igra mogla zadovoljiti te potrebe. Do 11. prosinca će se ova simulacija prodavati po promotivnoj cijeni od 13,49 eura, a svi koji imaju original mogu iskoristiti kupon za dodatnih 20 posto popusta. Za više detalja posjetite službene stranice, dok najnoviji trailer možete proučiti ispod teksta.