Bungie i PlayStation osmislili su novu kolekciju kozmetičkih opcija za svoj popularni FPS Destiny 2. Radi se o setu oklopa za tri specifične klase Guardiana i dodatnim kozmetičkim opcijama inspiriranim nekim od najpoznatijih naslova studija kao što su Santa Monica Studio, Sucker Punch, Guerrilla i Naughty Dog. Oklopi koji stižu u sklopu 21. sezone, Season of the Deep, nalikuju na ikonične likove iz naslova God od War, Ghost of Tsushima i Horizon Zero Dawn.

Tako ćemo za klasu Hunter moći birati unikatan oklop Annointed s prepoznatljivim bojama i detaljima protagonistkinje Aloy iz serijala Horizon dok ćemo Titane moći bojati u Godsbane, ornamentalni set inspiriran Kratosom iz God of Wara. Klasa Warlock pridružit će se japanskoj kulturi i Jinu Sakaiu s ornamentalnim setom Ancestral. PlayStation i Bungie su svojim fanovima priredili i tri posebna finisher poteza temeljena na spomenutim likovima.

Osim oklopa, tu je novi skin za Ghosta i letjelice inspirirane gljivicom Cordyceps za koji je zaslužan Naughty Dog. Bungiejev tim također radi s timom iz Insomniaca na stvaranju novog emotea nadahnutog serijalom Ratchet & Clank.

Izgleda da ćemo u najnovijoj sezoni popularne igre, kada nećemo biti zauzeti frenetičnom akcijom i pucačinom, moći zabaciti udicu i nadati se da će nešto zagristi u opuštajućoj aktivnosti pecanja.

Kozmetičke opcije dostupne su svim igračima, neovisno o platformi na kojoj igraju.